Skip to Main Content

IT med personlig support!

Kontakt +45 73 54 08 24

011235 Media blev stiftet i 2009 af Steffen Lin Schulze og er et 100 % danskejet freelance firma, der er i stand til at håndtere en lang række forskelligartede opgaver indenfor informationsteknologiens brede spektrum.

Kort fortalt skiller it/hosting hos mig sig ud ved at du ikke selv skal stå for oprettelse, opsætning eller vedligeholdelse – jeg står for det hele! Det er der ingen andre der kan tilbyde!

Jeg er startet med it fra 22År siden, den gang har jeg selv haft win98. Men jeg kune se at der skal nogen anden til, jeg startete hurtig op med linux. Og siden det har jeg udviklet mig selv i system programering (shell,kernel osv.)

Og nu er vi her i år 2022 jeg kan godt selv sige over mig at jeg har samlet meget erfaring i it-verden. Mine projecter har været spred over det hele :-)

Løsningen tilpasses den enkelte kunde

For at finde den optimale løsning er det nødvendigt at denne tilpasses den enkelte kunde, og på trods af væksten i 011235 Media kapacitet og omfang har det, og vil det, altid være et bærende element i min filosofi at løse kundens problemer på den bedst tænkelige måde. Dette gælder både kvalitetsmæssigt, servicemæssigt og ikke mindst til en konkurrencedygtig pris.

Det er fundamentalt at mine kunder får en personlig og hurtig service.

Sagt med andre ord: Jeg vil kende mine kunder, og have at mine kunder kender mig.

Jeg har løst næsten alle de udfordringer branchen kan byde på, og min omfattende erfaring gør at jeg derfor er i stand til at løse kundens udfordringer på den bedst tænkelig måde.
Jeg er i stand til at se alle aspekter i forbindelse med IT-projekter, og kan derfor indregne både de driftsmæssige, sikkerhedsmæssige, og forretningsmæssige aspekter, hvilket sikrer at kunden får den optimale løsning, der tilfredsstiller de eksakte behov.

all is energy

Også 'it' udstyr er energy
Alt jeg lever er levet med min postiv energy based on light = 144000 speed of light.
Det hele starter med farver, geometrie, former og meget mere.
Tesla og Fibonancy har et stor betydning til mine sofware projecter, intension er altid positiv og fyld med lys.